Funkiej Webdesign Baarn
http://www.kleintjesopvang.nl http://www.kleintjesopvang.nl Funkiej Webdesign

Kleintjesopvang.nl

Wens

Er moest een compleet nieuwe site ontworpen moet worden voor gastouder 'Kleintjes@ Home'. De website moest een rustige, neutrale indruk weergeven, daar waar het wel de indruk moet geven dat de bezoeker een professionele website bezichtigd.

Uitvoering

Er is gekozen voor een uitnodigend Home met als funky twist een uniek parallax en responsive design. Mensen zijn door het parallax scoll-element getriggert om door te scrollen tot aan het einde van de pagina. Middels een speels design, met attributen die daadwerkelijk aanwezig zijn bij Kleintjes@ Home, oogt de site vertrouwd, kindvriendelijk en professioneel. De website is uiteindelijk live gegaan op het domein: http://www.kleintjesopvang.nl

Testimonial

Als gastouder werd ik geadviseerd om toch maar alvast een website te laten draaien. Het moge duidelijk zijn dat zo iets echt niet mijn ding is. Ik kwam in contact met Michael en we maakten al snel een afspraak. Ik wist precies wat ik niet wilde, maar wat ik zelf echt wilde, geen idee. Het is heel fijn dat Michael zelf met wat ideetjes kwam aanzetten. Binnen een hele korte tijd was mijn “Kleintje” helemaal klaar en echt ik ben meer dan 100% tevreden. Kenmerken de snelheid, de originele ideeën, het meedenken en zeer tevreden met het eindresultaat.

Rita Kleintjes

Aanvullende informatie