• Welkom bij Funkiej Webdesign

  Hier vind je geen beren op de weg

  Ik ben een freelance webdesigner die gespecialiseerd is in interactieve webervaringen op basis van Joomla. Heb jij een uitdagendproject, neem dan contact met mij op!
 • 1

Subtiele Functies

Websites ontworpen door Funkiej zijn voorzien van de nieuwste snufjes op designgebied en zijn gebouwd op een basis van de nieuwste ontwikkelingen, zoals HTML5 en CSS3.

Volledig responsief en mobiel 'minded'

Funkiej Webdesign beschikt over volledig responsieve lay-outs en ontwerpen welke vanaf de basis zijn opgebouwd om een perfecte presentatie van uw inhoud te garanderen, van de kleinste mobiele apparaten tot de grootste desktop-displays.


Kleurrijke en stijlvolle thema's

De perfecte combinatie van witruimte en contrasterende kleuren creëren een scala aan mogelijkheden om jouw site de uitstraling te geven die je zoekt.


Veelzijdige typografie en pictogram elementen

Dankzij een brede selectie aan subtiele lettertypes en pictogram elementen die wij gebruiken, breng je meer informatie over met minder tekst door de aandacht te vestigen op de belangrijkste berichten.

Ons design is geoptimaliseerd voor desktops...
... tablets...
en mobiele apparaten!

Wie is funkiej.nl?

Een ambitieuze designer die door zijn interesse en affiniteit met het webdesign zich steeds verdiept in de vernieuwende technieken en ontwikkelingen binnen zijn vakgebied.

Dat is wie funkiej.nl is. Dit begon ooit als hobby en nu bied ik mijn diensten aan als freelance webdesigner. Zoals eerder vermeld ben ik in staat door middel van mijn interesse en affiniteit met het webdesign steeds vernieuwende technieken en ontwikkelingen toe te passen.

Steekwoorden die mij omschrijven zijn sportief, gelukkig getrouwd, trotse vader, creatief, secuur en gemotiveerd. Dus heb je uitdagend project? Aarzel niet en neem contact op met mij. Ik ben graag van dienst.

Recente Projecten

Bekijk onze nieuwste projecten hier

 • 1
 •  Clique

  Clique

  Michael is een harde werker en bovendien enorm betrokken. Je kan hem bellen met je vraag of probleem, en hij lost het letterlijk meteen nog op. Betrouwbaar en hard werken is voor mij enorm belangrijk. Maar bovendien een goed resultaat wat bij mij en mijn bedrijf past.

  image Esther Siewert
 • Tekstschrijver J.C. Muts

  Tekstschrijver J.C. Muts

  Michael is een creatieve duizendpoot met korte communicatieve lijnen en een harde werker. Hij komt met initiatieven en ideeën waar ikzelf nog niet aan gedacht had. Dit maakt het traject van begin tot eind snel en gemakkelijk. Omdat hij beschikt over de laatste computertechnische snufjes is geen idee te gek en is alles wat je bedenkt ook te maken. Ik zou Funkiej zeker aanbevelen bij derden; dat is wat ik nu al een aantal keer gedaan heb, met succes!

  image Jeroen Muts
 • Ymar Producies

  Ymar Producies

  Professioneel, zakelijk, maar vooral ook een strak design. Dat waren onze wensen vooraf voor de nieuw te ontwikkelen website. Wensen die perfect zijn ingevuld door Funkiej Webdesign. Daarbij heeft Funkiej Webdesign gezorgd voor extra functionaliteiten, zoals een subpagina waarop Ymar Producties (stock) foto’s toont aan de bezoekers van de website. Bij de ontwikkeling van onze website heeft Funkiej Webdesign aangetoond snel, flexibel en deskundig te zijn. Geen vraag was te veel, iets dat erg prettig is bij een dynamisch proces zoals de ontwikkeling van een nieuwe website.

 • 1
 • 2
 • 3
 • Basis

  pakket
  € 399  /maand Website met cms Lay-out naar keuze 4 pagina's incl. contactformulie X
 • Premium

  pakket
  € 549  /maand Bevat het basis pakket Uitbreiding van aantal pagina's (+5) Responsive design Diverse formulieren
 • Plus

  pakket
  € 799  /maand Bevat het premium pakket Webshop module Gastenboek En meer...
 • 1

Wat kost het nu om een website te laten maken? Helaas variëren deze prijzen nogal en biedt het nog geen duidelijkheid.

Daarom biedt Funkiej Webdesign 3 'pakketten' aan waar gekozen uit kan worden. Zo is het mogelijk om al voor € 399,- plus € 24,- per maand excl. BTW een volledig draaiende website inclusief webhosting en email te realiseren welke maandelijks wordt voorzien van backups. Natuurlijk is er meer of minder mogelijk dan hieronder wordt aangeboden, denk bijvoorbeeld aan een beveiligde verbinding (https) voor je website d.m.v. een SSL certificaat. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.


OnderhoudOnderhoud

Geen tijd, zin of kennis heeft om de website na oplevering zelf te onderhouden? Geen probleem, want dan biedt Funkiej Webdesign het onderhoudscontract aan. Ontzorgen noemen we dat.

Login Form